Soundgeist Helsinki


Escalane soundgeist helsinki

Soitettiinko keikka taas puolityhjälle salille ja muistoksi jäi vain bensakuitit ja lovi lompakkoon? Lähtikö tusina demoja eri levy-yhtiöille, mutta yhtään vastausta ei kuulunut? Jäikö studionauhoituksista käteen tyhjät bissetölkit, muttei ollenkaan käyttökelpoista materiaalia? Haluatko päästä bändisi kanssa eteenpäin?

 

Jos vastasit kyllä edes yhteen kysymykseen, niin Soundgeist Helsinki on sinua varten! Soundgeist Helsinki on uusi musiikkialan tapahtuma bändeille ja musiikin tekijöille, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa lauantaina 20.2.2016 Nosturissa. Tapahtuma keräsi paikalle päivän aikana yhteensä jopa 500 muusikkoa, musiikkialan ammattilaista ja musiikin ystävää.

Soundgeist Helsinki kurkistaa musabisneksen bäkkärille tarjoten muusikoille ja alasta kiinnostuneille konkreettisia neuvoja onnistunutta uraa varten, sekä arvokkaita kontakteja. Tapahtuma koostuu kahdesta osasta: päivän business osuudesta ja illan bileistä. Ensimmäisessä Soundgeist Helsingissä päivän paneeleissa ja puheenvuoroissa käsiteltiin mm. keikkabuukkausta, musiikkivientiä, studiotyöskentelyä, artistibrändäystä, levy-yhtiötoimintaa ja musiikkimarkkinoita. Puhujina ja panelisteina tapahtumassa nähtiin musiikkialan vaikuttajia, ja mukana olivat mm. Mikko Von Hertzen (Von Hertzen Brothers), Janne Joutsenniemi (Live Nation), Marja Kokko (Universal Music Finland), Luca Gargano (On the Rocks), Gabi Hakanen (Sony Music Finland), Riku Salomaa (Music Finland), Essi Kivitie (Rähinä Records) ja Antti Rask (Teosto). Päivällä ohjelmassa oli myös musavisa, stand upia, jamit, sekä artistihaastatteluja, joissa nähtiin mm. Tiisun jäseniä ja rap-muusikko Laineen Kasperi. Päivällä kävijöiden oli mahdollista tutustua myöskin messualueeseen, jossa edustettuina oli musiikkialan yrityksiä ja toimijoita. Illalla lava luovutettiin musiikille, kun Nosturin lauteille nousivat Likanen Etelä, Shiraz Lane, sekä bändihaun voittaneet Limelight Showdown, Escalane ja Mojo Waves! Elmun Baarissa bileistä vastasivat Rock Academyn bändit.

mojo waves soundgeist helsinki

Tutustu ensimmäisen Soundgeist Helsingin koko ohjelmaan TÄÄLTÄ

Hattumedia taltioi ensimmäisen Soundgeist Helsingin ohjelmaa, ja paneelit, puheenvuorot sekä illan bändien haastattelut on myös katsottavissa TÄÄLTÄ

 

Soundgeist Helsinki on muusikoiden ja musiikkialasta kiinnostuneiden oma tapahtuma, johon tervetulleita ovat niin muusikon alut kuin kokeneemmat konkaritkin. Tapahtuman tavoitteena on tukea ja kehittää suomalaista musiikkikulttuuria. Soundgeist  Helsinki pyrkii viemään uusia bändejä ja muusikin tekijöitä eteenpäin, tuomaan muusikoita vahvemmin yhteen, sekä tarjoamaan arvokkaita kontakteja. Soundgeist Helsinki on voittoa tavoittelematon tapahtuma. Keväällä 2016 Soundgeist Helsingin taustalle perustettiin yhdistys Soundgeist Finland ry.

Shiraz Lane  Soundgeist Helsinki

UUTISET

Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

Soundgeist Helsinki


Marika Häkkilä, projektipäällikkö
etunimi (a) soundgeisthelsinki.fi

Tommy Berg, tuottaja
etunimi (a) soundgeisthelsinki.fi

Denis Voronkov, tuottaja
etunimi (a) soundgeisthelsinki.fi

Jasmin Anglén, tuottaja
etunimi (a) soundgeisthelsinki.fi

Copyright © 2015 Soundgeist Helsinki.