Soundgeist_aikataulu

Lataa PDF aikataulu täältä: AIKATAULU

BUSINESS

Paneelit ja puheet

Gigs Ahoy!

GIGS AHOY

Harvemmalla bändillä on treenaamisen päätavoitteena soittaa biisit virheettömästi harjoitustilan seinille. Mutta miten keikoille pääsee? Myydäänkö keikat itse vai tarvitaanko keikkamyyjää?  Millainen on hyvä livebändi? Miten hinnoitella oma bändi? Entä miten nykyinen taloustilanne vaikuttaa keikkarintamalla?

Näihin ja useaan muuhun esiintyjäksi mielivän avainkysymykseen muodostetaan vastauksia seminaarit aloittavassa paneelissa. Panelistit ovat paitsi keikkojen ja tapahtumien organisoinnin ammattilaisia, myös musiikkialan moniosaajia.

Moderaattori

Jonna Schildt (Rockstone Agency)

Jonna Schildt
Keikkamyyjä, manageri, juontaja, tapahtumatuottaja… Nuoresta iästään huolimatta Jonna Schildtille on kertynyt runsaasti kokemusta musiikki- ja viihdealalta.

 

Panelistit 

Janne Joutsenniemi (Live Nation)

Janne Joutseniemi

Live Nationin agentti Janne Joutsenniemi edustaa paneelissa raskaampia riffejä. Basistilaulaja on tunnettu mm. bändeistä Stone, Suburban Tribe sekä Herra Ylppö & Ihmiset.

 

Luca Gargano (On the Rocks)

Luca Gargano

Luca Gargano on musiikin ja median moniottelija: muusikko ja tapahtumajärjestäjä. Keväästä 2014 lähtien hän on vastannut On the Rocksin ohjelmasta.

 

 

Mikko Korpi (Fried Live)

Mikko Korppi2
Mikko Korpi on parikymppinen ohjelmamyyjä ja muusikko. Harrastusmielessä alkanut keikkamyynti muodostui ammatiksi ja tällä hetkellä Mikko myy keikkoja Fried Livella. Muusikkona Mikko vaikuttaa mm. Joosuassa rummuissa ja Wolfmenissa bassossa.

 

Iiro Ylönen (Elmun Baari, Ankkuriklubi)

Iiro Ylönen
Iiro Ylönen on nuori keikkabuukkari, joka buukkaa Elmun Baariin ohjelmaa, sekä pyörittää Ankkuriklubia.Lue lisää

Partners in Business - Levy-yhtiöt lavalla

partners in business

Ennen iltaohjelmaan laskeutumista päästään musiikkibisneksen origoon. Mukana keskustelemassa on levy-yhtiöiden perustajia, omistajia, managereja ja A&R:iä.

Miten bändien kannattaa tänä päivänä levy-yhtiöitä lähestyä, ja millä kriteereillä kukin bändejä listoilleen ottaa? Entä mitä eroa on olla pienemmän tai isomman yhtiön listoilla? Missä määrin artisti saa päättää omasta imagostaan ja keikailustaan? Miten paljon puhuttu musiikkialan murros näkyy suomalaisessa levy-yhtiötoiminnassa?


Moderaattori

Jonna Schildt

Jonna Schildt

Keikkamyyjä, manageri, juontaja, tapahtumatuottaja… Nuoresta iästään huolimatta Jonna Schildtille on kertynyt runsaasti kokemusta musiikki- ja viihdealalta.

Panelistit

Joose Berglund (Stupido Records & Booking)

Joose Berglund

Joose Berglund on Stupido Records & Bookingin toimitusjohtaja ja toinen perustajista. Stupido Records on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista itsenäisistä levy-yhtiöistä, jonka artisteja ovat mm. Pää Kii, Nyrkkitapelu ja Aino Venna.

Marja Kokko (Universal Music Finland)

 Marja Kokko on Universal Musicin A&R –osaston johtaja. Hän vastaa Universalin kotimaisista artistikiinnityksistä ja julkaisuista. Aiemmin Kokko on toiminut Radio Novan vastaavana tuottajana, televisiotuotantotöissä sekä toimittajana iltapäivä- ja aikakauslehdissä.

 

Niko Kangas (Fullsteam)


Niko Kangas työskentelee Fullsteamilla A&R-managerina vastaten Fullsteamin artistivalinnoista ja auttaen artisteja etenemään urallaan.

 

Gabi Hakanen (Sony Music Finland)

Gabi Hakanen on Sony Music Finlandin A&R päällikkö. Hakanen on työskennellyt myöskin äänittäjänä, tuottajana ja muusikkona, sekä tuottanut musiikkidokumentteja.

 

Lue lisää

Avauspuheenvuoro: Mikko Von Hertzen

VonHertzenBrothers_photo2_VilleJuurikkala

 

Soundgeist Helsingin avauspuheenvuoron tulee pitämään Von Hertzen Brothersin laulaja-kitaristi Mikko Von Hertzen!

Mikko Von Hertzenin avauspuheenvuoro toteutetaan yhteistyössä Rock Academyn kanssa.

Brand your Band

brandyourband2

Miten erottua muista ja onko bändi aina brändi? Mitä brändäys ylipäätään on? Liian pitkälle vietyä tuotteistamista vaiko oman jutun korostamista? Kuinka viestiä omasta bändistä? Mihin suuntaan artistibrändäys on Suomessa menossa, ja kuinka suuri painoarvo brändillä nykyään on?

Sam Agencyn perustajan ja omistajan Sami Peuran moderoimassa paneelissa haetaan vastauksia seuraaviin kysymyksiin, sekä keskustellaan ylipäätään brändäyksen merkityksestä.

Moderaattori

Sami Peuran (Sam Agency)

Sami PeuraSami Peura on Sam Agencyn perustaja ja toimitusjohtaja. Sam Agency on ohjelmatoimisto ja manageritoimisto, jonka artisteja ovat mm. Paleface, Signmark ja Katéa.

 


Panelistit


Wille Wilenius (Bulevardin viestintä)

Wille WilleniusWille Wilenius on manageri ja viihdemaailman monitaituri, joka nosti mm. Linda Lampeniuksen maailman maineeseen. Tällä hetkellä Wilenius työskentelee viestintäkonsulttina viestintätoimisto Bulevardissa.


Joose Berglund (Stupido Records & Booking)

Joose Berglund
Joose Berglund on Stupido Records & Bookingin toimitusjohtaja ja toinen perustajista. Stupido Records on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista itsenäisistä levy-yhtiöistä, jonka artisteja ovat mm. Pää Kii, Nyrkkitapelu ja Aino Venna.

 

Essi Kivitie (Rähinä Records)

Essi Kivitie

Essi Kivitie on Rähinä Recordsin toimitusjohtaja, joka toimi aikaisemmin Rähinällä markkinointi- ja viestintävastaavana. Rähinä Recordsin artisteja ovat mm. Elastinen, Brädi ja Uniikki.

Karoliina Niskanen (Pyhä Lehmä)

Karoliina NiskanenKaroliina Niskanen on rap-muusikko Pyhä Lehmä, joka vaikuttaa mm. Yhdentekevää -yhtyeessä ja Pyhä Rauha -triossa. Pyhä Lehmä on vieraillut mm. Palefacen ja Rauhatätin levyillä, ja julkaisee keväällä 2016 oman soololevynsä.

Lue lisää

Miksi liittyisin Teoston asiakkaaksi?

Teosto Soundgeist Helsinki

Mitä kaikkea Teosto oikein tekee? Missä vaiheessa Teoston asiakkaaksi kannattaa liittyä ja milloin musiikin esittämisestä maksetaan korvauksia tekijöille? Missä ja miten voin liittyä asiakkaaksi?

Antti Rask

Teoston asiakassuhdepäällikkö, musiikintekijä ja muusikko Antti Rask kertoo, mitä hyötyä Teostosta on musiikintekijöille. Antti kertoo myös kiinnostavia lukuja Teostolle vuonna 2014 ilmoitetuista keikoista ja niillä esitetyistä biiseistä.

Lue lisää

Sky's the Limit - Musiikkia Maailmalle

sky's the limit

Kotimaassa menestymisen lisäksi moni muusikko tähtää myöskin ulkomaanmarkkinoille. "Maailmanvalloitus" ei ole mahdoton tavoite, mutta vaatii keinonsa. Miten siis toimia, jos mielii päästä ulkomaille? Mistä rahoitusta musiikin vientiin? Music Finlandin moderoimassa paneelissa musiikkiviennin ammattilaisten antavat neuvoja ulkomailla musiikin parissa toimimiseen. Paneeli toteutetaan englanniksi.

 

Moderaattori

Riku Salomaa (Music Finland)

Riku SalomaaRiku Salomaa on vastuussa Music Finlandin kansainvälisistä toiminnoista Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa sekä Isossa-Britanniassa. Music Finland edistää tietoisuutta suomalaisesta musiikista. Music Finland tarjoaa ja toteuttaa palveluita, markkinointiohjelmia, tapahtumia, verkostoitumismahdollisuuksia, koulutuksia ja tutkimuksia, joiden tehtävänä on edistää suomalaisen musiikin menestystä, ja kasvattaa Suomen musiikkivientiä.

Panelistit

Papa Zai (Global Music Centre)

Izai-zai Ernest

Sambiassa syntynyt Papa Zai (Izai-Zai Ernest Yikona) on asunut Suomessa vuodesta 1998 lähtien. Papa Zailla on 30 vuoden kokemus musiikista ammattina: muusikkona ja tuottajana toimimisen lisäksi hän on työskennellyt mm. kirjoittajana ja toimittajana ja tapahtumaorganisaattorina kansainvälisissä projekteissa.

Alexey Murashov (Colisium Russia, REVOLUTION festival)

Alexei Murashov

Alexey Murashov on oman muusikon uransa ohella toiminut musiikkibisneksen parissa, työskennellen mm. Venäläisen Emergenzan johdossa. Tällä hetkellä hän toimii mm. tuottajana Venäjän musiikkialan ammattilaistapahtumassa Colisium Russia:ssa vastaten tapahtuman showcase-keikoista.

 

Jussi Hautala (Result Entertainment management)

Jussi Hautala

Jussi Hautala toimii Result Entertainmentin manageriosaston johtajana manageroiden mm. Kasmiria ja Axl Smithia. Jussi Hautala vaikuttaa myöskin Music Manager's Forum Finlandin jäsenenä.

 

Heta Hyttinen (Ginger Vine management & PR)

Heta Hyttinen

Heta Hyttinen on medialan monitoiminainen, jolta löytyy kokemusta manageroinnista, juontamisesta ja toimittajan hommista. Hyttinen on ollut mm. toimittajana Jyrki-ohjelmassa ja toiminut Rytmi -lehden päätoimittajana.  Managerina Hyttinen toimii Shiraz Lanelle ja Amoralille.

Lue lisää

Musiikkimarkkinat 2016

IFPI

Musiikkituottajat - Ifpi Finland ry:n Tommi Kyyra kertoo musiikin kulutuksen muutoksesta, ja nousevista trendeistä musiikin kulutuksen saralla.

 

Puheenvuorossa selviää myös, mitä kautta suomalaiset nykyään musiikkinsa kuuntelevat. Tämän lisäksi Kyyra kertoo Suomen Virallisen Listan koostamisesta ja Musiikkituottajat Ifpi Finland ry:n toiminnasta.

Lue lisää

BUSINESS

Muu ohjelma

Musiikin tuottaminen ja studiotyöskentely - haastattelussa Laineen Kasperi!

laine-greysc6crop

Kasperi Laine on Lappeenrannasta kotoisin oleva, nykyisin helsinkiläistynyt, muusikko, tuottaja, äänisuunnittelija ja dj. Parhaiten kyseinen herra tunnetaan rap-artisti Laineen Kasperina, joka tekee musiikkia yhdessä yhtyeensä Palava Kaupunki kanssa. Laineen Kasperi & Palava Kaupunki julkaisi yhtyeen nimeä kantavan albumin kesällä 2015. Tämän lisäksi Laineen Kasperi on vaikuttanut mm. Kaucaus nimisessä hip hop -yhtyeessä sekä julkaissut sooloalbumeita.


Kasperi Laine on valmistunut Teatterikorkeakoulusta äänisuunnittelijaksi ja on ollut tuottamassa esimerkiksi Julma Henri & Syrjäytyneiden – Al-Qaida Finland albumia. Haastattelussa Kasperi kertoo tuottajana toimimisesta, miten bändin kannattaa studionauhoituksiin valmistautua ja miten kappaleet heräävät henkiin studiossa.

Lue lisää

Janne ja Tulkki Janne ja tulkki promo 1

”Sanoitusten nykytila on masentava jopa Suomessa (ulkomaisia ei varmaankaan tarvitse tässä erikseen mainita, siis tämän enempää). Kappaleet ovat täynnä tyhjänpäiväisiä kielikuvia ja ala-arvoista runoutta, eikä kukaan oikeasti ymmärrä niistä mitään. Jannekin teki nipun biisejä mutta ymmärsi harmikseen niiden kuuluvan samaan sarjaan kuin muut nykyartistit. Siksi tässä bändissä on lavalla tulkki. Ihan vaan, että yleisö tajuaisi mistä on kyse.”

Näin kuuluu yhtyeen Janne ja Tulkki manifesti. Janne ja Tulkki on hämeenlinnalainen musiikkikomediaduo, joka on keikkaillut vuodesta 2010 asti esiintyen mm. Ilosaarirockissa, Ämyrockissa sekä kiertänyt läpi Suomen keikkapaikkoja ja lukuisia yksityistilaisuuksia.

http://jannejatulkki.com/

https://www.facebook.com/pages/Janne-ja-Tulkki/130414163652078

 

Lue lisää

Artistihaastattelussa: Katéa 

katea9_photo_nadi_hammouda A

Katéaa on verrattu Adeleen, Lana Del Rayhin sekä Amy Winehousiin, eikä suotta: Katéa on vahvaääninen omaperäinen naislaulaja, joka on herättänyt kiinnostusta jopa kansainvälisellä tasolla. Katéan ensimmäinen single That ain’t love julkaistiin toukokuussa 2015, ja kappale on löytänyt tiensä sekä suomalaisten, että ulkomaisten radiokanavien soittolistoille. Tällä hetkellä Katéa työstää debyyttialbumiaan, jolle hän kirjoittaa biisejä yhdessä ruotsalaisten huipputiimien kanssa. Näitä tiimejä ovat mm. The Family joka on tämän vuoden Euroviisut voittaneen ”Heroes” kappaleen takana.

Katéan uraa on lähdetty rakentamaan alusta asti kansainvälisellä tasolla. Soundgeist Helsingin artistihaastattelussa Katéa kertoo uransa rakentamisesta, musiikistaan, sekä millaista on työskentely musiikin parissa Suomen rajojen ulkopuolella ja biisinkirjoituksesta kansainvälisten kovien ammattilaisten kanssa. Haastattelun yhteydessä kuullaan myöskin Katéan musiikkia livenä

 

Lue lisää

Artistihaastattelussa Tiisun Henrik Illikainen ja Antti Vuorenmaa

Tiisu

Yhtyeen laulaja-lauluntekijä Henrik Illikainen ja kosketinsoittaja Antti Vuorenmaa kertovat Soundgeist Helsingin artistihaastattelussa Tiisun taipaleesta, sekä suhteestaan musiikkiin. Luvassa myöskin muutaman biisin liveveto!

Suomirockin pelastajaksikin julistettu Tiisu julkaisi debyyttialbuminsa Elämän Koulu elokuussa 2015. Elämän Koulu nousikin jo pian julkaisunsa jälkeen Suomen virallisen albumilistan kärkeen, sekä kappaleet Tänään sä musta hullaannut, sekä Elämältä turpiin sain ovat molemmat nousseet suomalaisten radiokanavien viidentoista soitetuimman kappaleen joukkoon. Suomalaisuudelle irvaileva Tiisu on tunnettu omaperäisistä musiikkivideoistaan, sekä spontaaneista ja riehakkaista keikoistaan.

http://www.tiisu.fi/

https://www.facebook.com/tiisuofficial?fref=ts

 

Lue lisää

OPEN STAGE - Soundtools Jam!

Mikäpä sen hauskempaa kuin Nosturi täynnä soittotaitoisia ihmisiä? NO JAMIT!

Jamit

Soundtoolsin sponsoroimissa jameissa voi kuka tahansa hypätä lavalle esiintymään ja tulla testaamaan samalla Soundtoolsin uutuussoittimia. Tule bändisi kanssa rockaamaan, groovaamaan, taikka muuten vaan fiilistelemään. Tyyli on vapaa, joten anna palaa!

 

Lue lisää

Säätävän Sian Musavisa

Säätävä sika

Jo Legendaariseksi muodostunut rento, viihdyttävä ja humoristinen musavisailu Elmun Baarissa!

Paras musiikkitietäjä palkitaan, ja nyt jos koskaan kannattaa osallistua, sillä visailun voittaja saa omakseen sponsorimme Soundtoolsin lahjoittaman Zoomin Q4 videotallentimen, jonka arvo on jopa 300€!  Zoomin Q4 videotallentimella taltioit niin keikat kuin treenitkin vaivattomasti ja laadukkaasti.

zoom q4

Lue lisää

Soundgeist Helsingissä päivän juontajina Jonna Schildt ja Kasper Salonen!

jonna_schildt2
Jonna Schildt

Keikkamyyjä, manageri, juontaja, tapahtumatuottaja… Nuoresta iästään huolimatta Jonna Schildtille on kertynyt kokemusta musiikki- ja viihdealalta runsaasti. Tällä hetkellä Jonna toimii Miss Rock kilpailun järjestäjänä muiden projektiensa ohella.

Kasper Salonen
Kasper Salonen

Kasper Salonen on helsinkiläinen tapahtumatuottaja, runoilija, kääntäjä sekä spoken-word artisti. Kaksikielinen Kasper vaikuttaa mm. Helsinki Poetry Connectionissa.

Lue lisää

PARTY

Keikat

Likanen Etelä

Seina

Likanen Etelä on rap-kollektiivi, jonka ytimen muodostavat ADOD ja Mc Rambo. Hurriräp -termin lanseerannut Likanen Etelä riimittelee sanoituksissaan suomenruotsalaisuudesta ja kotikaupunkinsa Kirkkonummen pimeistä puolista.

Likasen Etelän ensimmäinen albumi ”Kirkkonummi LP” (Överdog/Monsp-records) ilmestyi alkuvuodesta 2015, ja nousi Suomen viralliselle albumilistalle sijalle 3 sekä Rumban albumilistan ensimmäiselle sijalle.

https://www.facebook.com/LikanenEtela?fref=ts

https://www.youtube.com/user/LikanenEtela

 

Lue lisää

Escalane

Escalane promo

Escalane on vuonna 2013 perustettu nelihenkinen popmetalliyhtye Jyväskylästä.Yhtye julkaisi kaksi promosingleä keväällä 2014 ja samana syksynä yhtye matkasi ensimmäiselle ulkomaankiertueelleen Kiinaan sekä aloitti debyyttilevynsä äänitykset. Esikoislevy "The Days of Decay" näki päivänvalon joulukuussa 2015.


Escalanen musiikkia voidaan kuvailla moderniksi metalliksi vahvoilla popvaikutteilla ja tarttuvilla kertosäkeillä, raskaita riffejä unohtamatta. Energinen live-esiintyminen ja korvamadoiksi jäävät kappaleet takaavat loistavan keikkakokemuksen! Escalane on yksi Soundgeist Helsingin bändihaun voittaneesta kolmesta bändistä, jotka esiintyvät Nosturin päälavalla illan bileissä.

http://escalane.com/

https://www.facebook.com/escalane/

https://www.youtube.com/watch?v=R5cvi1HvMYo

 

Lue lisää

Harmi

Harmi_02

Harmi on viisihenkinen Turusta ponnistava pop-rock bändi.

Illan bileissä Elmun Baarissa esiintyvät Rock Academyn bändit viidestä eri kaupungista! Harmi esiintyy osana Rock Academyn naismuusikoihin keskittyvää keikkakokonaisuutta.

 

http://www.harmi.fi/

https://www.facebook.com/harmimusic/?fref=ts

http://soundcloud.com/harmimusic

Lue lisää

Naali

NAALI (2)

Naali on erilainen eläin. Vuonna 2010 kitaransoiton aloittanut kaunisääninen laulaja-lauluntekijä kertoo tarinoita hiljaisuudesta ja vaikeista päätöksistä. Tämä musiikki pysäyttää kuuntelemaan ja nauttimaan yksinkertaisuudesta sekä pelkistetystä kauneudesta. Naali tekee vaihtoehtomusiikkia, joka on samalla eteeristä mutta intensiivistä ja helposti lähestyttävää.

Illan bileissä Elmun Baarissa esiintyvät Rock Academyn bändit viidestä eri kaupungista! Naali esiintyy osana Rock Academyn naismuusikoihin keskittyvää keikkakokonaisuutta.

https://www.facebook.com/naalimusic

https://soundcloud.com/naalimusic

 

Lue lisää

Shiraz Lane

Shiraz_Lane_2015_1_Photo_Nauska-highweb-3

Vain päälle parikymppisistä muusikoista koostuva Shiraz Lane on kovassa nosteessa. Shiraz Lane on kerennyt napata ykkössijan Hard Rcok Rising -bändikilpailusta, sekä esiintyä kotimaan keikkapaikkojen lisäksi Torontossa, Tokiossa ja Saksassa Wacken open Air -festivaalilla. Syksyllä 2015 bändi solmi maailmanlaajuisen levytyssopimuksen italialaisen Frontiers Music Srl -levymerkin kanssa.

Helsingissä vuonna 2011 perustettu hard rock -bändi Shiraz Lane on tunnettu energisestä keikkameiningistään. Tällä hetkellä bändi valmistelee keväällä 2016 julkaistavaa debyyttialbumiaan.

https://www.facebook.com/ShirazLane/timeline

 https://www.youtube.com/watch?v=xXRCdMG0V_4

Lue lisää

Mojo Waves

mojo_waves_promo2016_3000

Vauhtia ja vaaratilanteita, utua ja usvaa, kiihkoa ja kirkumista! Energiaa, jytää ja jymäköitä soundeja! Outoa, tuttua, tuntematonta ja ennenkuulumatonta! Tätä kaikkea tarjoaa vantaalaislähtöinen Mojo Waves.

Mojo Waves ei uppoa selvästi mihinkään olevassa olevaan rock-kategoriaan, sillä se ei pyri kopioimaan vaikuttajiaan, vaan kaiken takana on intohimoinen luomistyö - tehdä jotain uutta, omaa, omaperäistä ja ainutlaatuista. Bändin musiikissa kuulee niin 70-luvun avoimuutta ja intohimoisuutta kuin metallimusiikin tuomaa intensiteettiä ja kaikkea tältä väliltä. Kolmikko on julkaissut kaksi kokopitkää levyä joissa kaikissa on bändille tunnusomainen soundi, joka ei lakkaa kehittymästä. Mojo Waves on ennen kaikkea livekokemus: bändi kuuluu ja näkyy täysiä. Mojo Waves on yksi Soundgeist Helsingin bändihaun voittaneesta kolmesta bändistä, jotka esiintyvät Nosturin päälavalla illan bileissä.

http://mojowaves.net/

http://www.facebook.com/MojoWaves/

https://youtu.be/wiEWgMFQ_38

Lue lisää

DAMN DUO

DAMDNUO

DAMN DUO on tamperelainen pop-rock -yhtye. Bändin perustajat Iina Souru ja Peppi Arrimo esiintyivät aluksi akustisena duona, mutta kaksikko alkoi kaivata ympärilleen musiikkinsa vaatimaa kokoonpanoa. Näin yhtyeestä kasvoi nelihenkinen bändi, jonka nimenä pysyy harhaanjohtava, mutta jo vakiintunut DAMN DUO!

 Illan bileissä Elmun Baarissa esiintyvät Rock Academyn bändit viidestä eri kaupungista! DAMN DUO esiintyy osana Rock Academyn naismuusikoihin keskittyvää keikkakokonaisuutta.

https://www.facebook.com/damnduo/

www.soundcloud.com/damn-duo

Lue lisää

Taival

TAIVAL 

Vuonna 2014 perustettu Taival soittaa suomenkielistä poprockia, jonka musiikissa yhdistyy nuotion lämpö, poskelle vierähtävä kyynel ja haikea onnellisuuden tunne. Hempeä akustisuus ja anteeksipyytelemätön särö luovat käsi kädessä monipuolista äänimaisemaa.

Illan bileissä Elmun Baarissa esiintyvät Rock Academyn bändit viidestä eri kaupungista! Taival esiintyy osana Rock Academyn naismuusikoihin keskittyvää keikkakokonaisuutta.

https://www.facebook.com/taivalyhtye/?fref=ts

Lue lisää

Limelight Showdown

llsd profiili

Limelight Showdown on tuore ja kunnianhimoinen bändi pääkaupunkiseudulta, joka soittaa modernia rockia ripauksella vaikutteita tämän päivän metalliscenestä. Yhtye julkaisi CIRCLES –ep:nsä syyskuussa 2013, ja seuraava julkaisu MODE: CRISIS näki päivänvalon 8.5.2015.

Bändi on motivoituneempi ja energisempi kuin koskaan aiemmin ja jäsenien erilaiset musiikilliset taustat tuovat yhtyeen musiikkiin monipuolisuutta joka luo virkistävää vaihtelua nykypäivän rockmusiikkikentällä. Musiikissa yhdistyvät modernin metallin raskaus, rokkaava groove, häpeilemättömän isot & melodiset kertosäkeet sekä ennenkaikkea tappiin asti tiukaksi treenattu yhteensoitto. Koko paketti tarjoillaan isosti näyttävän lavashown kanssa, jonka energisyys ei jätä kylmäksi. Limelight Showdown on yksi Soundgeist Helsingin bändihaun voittaneesta kolmesta bändistä, jotka esiintyvät Nosturin päälavalla illan bileissä.

www.limelightshowdown.com

www.facebook.com/llsdband

https://www.youtube.com/watch?v=QVUluS3NI1o

Lue lisää

Illan juontajina Miss Rock 2015 voittaja Jessika Elo sekä Jonna Schildt!

jessika-elo
Jessika Elo
Vuoden 2015 Miss Rock -kilpailun voittanut Jessika Elo juontaa yhdessä Miss Rock -kilpailun järjestäjän Jonna Schildtin kanssa Soundgeist Helsingin illan bileet!

jonna_schildt2
Jonna Schildt
Lue lisää

SCYCRY

bändikuva1

SCYCRY on kolmen hengen indie rock bändi Helsingistä. Se sai alkunsa vuonna 2013 Emily Frostin kokeellisena sooloprojektina, kunnes projektista tuli bändi vuonna 2015. Bändin nykyisessä kokoonpanossa on Emily Frost ( laulu, kitara, piano ), Lauri Aho ( basso ) ja Tomppa Niemelä ( rummut. ) SCYCRY on esiintynyt mm. Bar Loosessa, Gloriassa ja Espan lavalla ja tällä hetkellä bändi on viimeistelemässä ensimmäisiä studioäänityksiä, jotka julkaistaan kevään aikana.

Illan bileissä Elmun Baarissa esiintyvät Rock Academyn bändit viidestä eri kaupungista! SCYCRY esiintyy osana Rock Academyn naismuusikoihin keskittyvää keikkakokonaisuutta.

https://www.facebook.com/Scycry/?fref=ts

https://soundcloud.com/scycry

Lue lisää

Elmun Baarin juontajana Heta Hyttinen ja haastattelussa  Mikko Von Hertzen!

Heta Hyttinen

Rock Academyn keikat juontaa upea Heta Hyttinen ja lavalle saadaan myöskin haastatteluun Von Hertzen Brothersin kitaristi-laulaja Mikko Von Hertzen!

 

 

 

Lue lisää

Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

Soundgeist Helsinki


Marika Häkkilä, projektipäällikkö
etunimi (a) soundgeisthelsinki.fi

Tommy Berg, tuottaja
etunimi (a) soundgeisthelsinki.fi

Denis Voronkov, tuottaja
etunimi (a) soundgeisthelsinki.fi

Jasmin Anglén, tuottaja
etunimi (a) soundgeisthelsinki.fi

Copyright © 2015 Soundgeist Helsinki.