Ohjelma ja aikataulu


Soundgeist Helsinki järjestetään lauantaina 20.2.2016 Nosturilla.
Ovet tapahtumaan avataan klo 12:00. Aikataulun ja koko ohjelman löydät TÄÄLTÄ.

Tapahtuma koostuu kahdesta osasta: päivän ohjelmasta ja illan bileistä. Lippuja voi ostaa koko päivälle, taikka vain illan bileisiin. Päivällä luvassa on musiikkialan ammattilaisten puheenvuoroja, paneeleja, artistihaastatteluja, livemusiikkia sekä paljon muuta!  Puheiden ja paneelien lomassa voi tutustua ständialueeseen, jossa musiikkialan yritykset esittäytyvät. Päivällä ohjelmaa on sekä Nosturin yläkerrassa, että Elmun Baarissa.

Nosturin yläkerrassa bileet starttaavat klo 20:00 ja jatkuvat aina klo 02:00 asti. Illalla Nosturin lauteille nousevat Likanen Etelä, Shiraz Lane, sekä bändihaun voittaneet Limelight Showdown, Escalane ja Mojo Waves! Elmun Baarissa esiintymässä Harmi, Damn Duo, Scycry, Naali ja Taival!

Liput

 

Lippuja voi ostaa ennakkoon Lippupalvelusta.
 
Tapahtumaan on myynnissä kolme eri lipputyyppiä: Business & Party Ticket, Party Ticket sekä Band Ticket. Band Ticket ostettavissa vain ennakkoon Lippupalvelun verkkokaupasta.

 

Business & Party Ticket  sisältää sekä päivän ohjelman, että illan bileet ja keikat.
 
Party Ticket oikeuttaa sisäänpääsyn vain illan bileisiin ja keikoille.
 
Band Ticket sisältää 5 lippua tapahtumaan sekä päivälle että illalle.
 
Tarkemmat tiedot lipuista löydät LIPUT osiosta.
 
Business & Party Ticketia, sekä Band Ticketia vastaan saat rannekkeen, jonka avulla pystyy liikkumaan vapaasti alueella ja sen ulkopuolella. Alaikäisille on oma ranneke, ja täysi-ikäisille oma ranneke. Varaathan henkilöllisyystodistuksen!
 
Party Ticket oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn.
 

Ikäraja


Tapahtuma on sallittu/K18.
Illan keikoilla on rajattu anniskelualue. Illan keikoille yksin osallistuttaessa suosittelemme kuitenkin 15 vuoden henkistä ikää. Tapahtumassa päivällä alaikäisille ja täysi-ikäisille on kummallekin oma ranneke, jonka saa ovella lippua vastaan.

Narikka


Nosturin aulasta löytyy narikka, johon voit jättää takin ja tavarasi. Narikka on päivällä vapaaehotinen ja klo 18:00 jälkeen pakollinen. Narikkamaksu on 3€. Varaathan siis käteistä mukaan!

Ruoka ja juoma


Päivällä puheiden ja paneelien lomassa sinun on mahdollista pitää huoli nesteytyksestä Elmun Baarissa. Nosturin ympäristöstä löytyy lisäksi useita ravintoloita, joissa voit käydä tankkaamassa päivän aikana. Illan bileiden aikana Nosturin yläkerran baari ja Elmun Baari palvelevat janoista keikkakansaa.

Saapuminen


Tapahtuma järjestetään Helsingissä Nosturilla osoitteessa Telakkakatu 8. Kartta Nosturille löytyy sivun alareunasta. Parhaiten paikalle pääset julkisilla, taikka kävellen Helsingin keskustasta.

Keskustan suunnalta raitiovaunu numero 6 Hietalahden suuntaan pysähtyy Hietalahden torilla, josta on muutaman minuutin kävelymatka Nosturille. Kampista Nosturille kävelee vain 15 minuuttia.

Yhteystiedot


Info
info(a)soundgeisthelsinki.fi

Bändihaku
bandit(a)soundgeisthelsinki.fi

Yhteistyökumppanit
Yhteistyötiedustelut
Jasmin(a)Soundgeisthelsinki.fi

Medialle
Haastattelupyynnöt, kuvausluvat jne.
Jasmin(a)Soundgeisthelsinki.fi
Marika(a)Soundgeisthelsinki.fi

Tuottajien yhteystiedot löydät sivun alareunasta.

Vapaaehtoiseksi?


Haluatko olla osa Soundgeist Helsingin tiimiä, ja päästä mukaan toteuttamaan tapahtumaa? Vapaaehtoisia tarvitaan itse tapahtumapäivänä, sekä ennen tapahtumaa. Tehtäviä löytyy laidasta laitaan ja apua tarvitaan esimerkiksi roudauksessa, julisteiden jaossa, narikassa, cateringissä, markkinoinnissa, tapahtuman rakennuksessa, sekä monissa muissa tehtävissä.

Vapaaehtoiset saavat itselleen lipun tapahtumapäivällä, sekä yhden ylimääräisen lipun, jonka voivat esimerkiksi antaa kaverilleen. Vapaaehtoisena pääset myös kurkistamaan kulissien taakse, ja näkemään aitiopaikalta tapahtumatuotannon anatomiaa. Halukkaille voidaan raapustella myöskin merkinnät CV:seen. Lisäksi tulet olemaan arvokas osa Soundgeist Helsingin tiimiä, jota ilman tapahtumaa ei toteutuisi!

Vapaaehtoiseksi hakiessasi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista hommista, riittää että asenne on kohdillaan. Toivomme vapaaehtoisilta avointa meiltä, sitoutumista sovittuihin vuoroihin, sekä halua toteuttaa onnistunut Soundgeist Helsinki!

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus tulemaan sähköpostilla osoitteeseen info(a)soundgeisthelsinki.fi. Ilmoita hakemuksessa ainakin nimesi, ikäsi, kotipaikkakuntasi, puhelinnumero ja mahdollinen osaamisesi ja kokemuksesi, sekä minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat, niin olemme sinuun yhteydessä!

Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

Soundgeist Helsinki


Marika Häkkilä, projektipäällikkö
etunimi (a) soundgeisthelsinki.fi

Tommy Berg, tuottaja
etunimi (a) soundgeisthelsinki.fi

Denis Voronkov, tuottaja
etunimi (a) soundgeisthelsinki.fi

Jasmin Anglén, tuottaja
etunimi (a) soundgeisthelsinki.fi

Copyright © 2015 Soundgeist Helsinki.